Weekend-udlejning i Den gamle Lægebolig

Om foråret, i forsommeren, i sensommeren og i  efteråret dvs. før og efter B&B i uge 27, 28, 29, 30  og 31 udlejer vi Den gamle Lægebolig på weekend-basis.

Mange weekender er allerede booket, men der er stadig weekender, som kan lejes til hygge med hele familien eller vennerne ligesom ekstra døgn kan tilkøbes.

Ved weekend-leje af  Den gamle Lægebolig på ca. 400kvm, råder I over stort parkeringsareal ved hoveddøren. Stor vestvendt terrasse og græsplæne med hønsehus samt adgang gennem hækken til borgerforeningens store sportsplads.

I stueetagen er der entré, stort køkken med alt i udstyr såsom stort køleskab, fryser, to komfurer, stor emhætte, mikrobølgeovn, røremaskine og service til 30 personer, Opvaskerum med industriopvasker og vaskemaskine. Spise- og opholdsstue med udgang til stor vestvendt terrasse med plads til opdækning til min. 24 personer, både ude og inde, stort sofahjørne, 4 dobbeltværelser i stueplan og 5 dobbeltværelser på 1. sal samt i alt 4 badeværelser. Der er mulighed for opredning i tre af værelserne og der er ligeledes 2 x børnesenge, 2 x høje stole og 2 x pusleborde.

Weekendudlejning – 2020-priser:

  • Weekendleje i Den gamle Lægebolig 6.500kr
  • Forbrug fast pris 1.200kr
  • Obligatorisk rengøring 1.200kr
  • I alt 8.900kr

  • Extra døgn 2.000kr