Ugeudlejning i Den Gamle Lægebolig er nu også en mulighed

Om foråret, i forsommeren, i sensommeren og om efteråret dvs. før og efter B&B  i uge 27, 28, 29, 30 og 31 udlejer vi Den gamle Lægebolig på ugebasis.

Mange for- og og sensommer-weekender er allerede booket, men der er stadig hele uger, som kan lejes til hygge med hele familien eller vennerne.

Ved uge-leje af  Den gamle Lægebolig råder I over stort parkeringsareal ved hoveddøren. Stor vestvendt terrasse og græsplæne med hønsehus samt adgang gennem hækken til stor borgerforeningens store sportsplads.  

I stueetagen er der entré, stort køkken med alt i udstyr så som stort køleskab, fryser, to komfurer, stor emhætte, mikrobølgeovn, røremaskine og service til 30 personer, Opvaskerum med industriopvasker og vaskemaskine. Spise- og opholdsstue med udgang til stor vestvendt terrasse med plads til opdækning til min. 24 personer, både ude og inde, stort sofahjørne, 4 dobbeltværelser i stueplan og 5 dobbeltværelser på 1. sal samt ialt 4 badeværelser. Der er mulighed for opredning i tre af værelserne og der er ligeledes 2 x børnesenge, 2 x høje stole og 2 x pusleborde. 

Ugeudlejning – 2020-priser

  • Ugeleje af Den gamle Lægebolig 12.000kr
  • Forbrug fast pris 2.000kr
  • Obligatorisk rengøring 1.500kr
  • I alt 15.500r
  • Extra døgn 2.000kr